Gør din krop uimodståelig over for en graviditet

Er du klar til at gøre din krop stærk og frugtbar, så du endelig kan blive gravid med det barn du så inderligt længes efter?

Gravid kvinde i naturen

Måske kender du det her...

 • Så fik du menstruation. Igen. Og igen er håbet, drømmen og forventningen om at blive gravid knust. Det der inderlige håb om at denne gang ville det lykkes… det er bare så svært at bygge den samme forventning op igen, når du endnu engang overvældes af skuffelsen.

 

 • Du har brugt mange måneder og sandsynligvis også år på at blive gravid. Du befinder dig konstant i en venteposition, hvor din manglende graviditet fylder alt i dine tanker. Du synes det er svært at omgås andre gravide og føler der er gravide maver og barnevogne over alt.

 

 • Måske har du prøvet at blive gravid, men også oplevet den enorme smerte og sorg ved at abortere dit ønskebarn? Sorgen over at miste alt det der så ud til at skulle komme, smerten over at det heller ikke var denne gang at det skulle lykkes og ensomheden der bagefter kommer bragende?

 

 • Måske læser du dette her, fordi du vil gøre et eller andet som sidste forsøg, inden du går videre med inseminationsbehandling eller ægoplægning?

 

 • Måske har du flere mislykkede IUI eller IVF/ICSI bag dig og mærker frustrationen og stressen over at du kun har få forsøg tilbage, inden du overgår til det private med egenbetaling?

 

 • Måske har du endometriose, pco/pcos, lukkede æggeledere, mistet en æggeleder pga en graviditet uden for livmoderen, lav AMH (få æg tilbage i æggestokkene) eller andre udfordringer med at blive naturligt gravid og kan mærke at du er klar til at gå all in på at få din drøm om at blive mor, til at gå i opfyldelse?

 

 • Måske har du allerede ét barn (eller flere) og ønsker dig brændende at udvide familien med en søskende. At have ét barn kan aldrig slukke for den kærlighed og længsel, du kan føle for endnu et barn, så vid at jeg ser dit uopfyldte graviditetsønske ligeså smertefuldt som hende, der endnu ikke har børn. Du skal aldrig ’’nøjes’’ når du mærker lysten og savnet til et barn mere – uanset hvor mange børn du har i forvejen.

Sådan styrker du din fertilitet og kommer et kæmpe skridt tættere på at blive gravid

Jeg ved det er hårdt, smukke. Og jeg ved det er en jungle at finde rundt i HVAD du skal gøre for at blive gravid. Jeg havde også svært ved at blive gravid og måtte igennem en missed abortion før det endelig lykkedes mig. Derfor er det min store passion at støtte dig og din krop på din fertilitetsrejse, så du efter vores forløb, står et helt andet sted med meget bedre forudsætninger for at det vil lykkes.

Jeg kan desværre ikke trylle, men jeg kender en genvej, som har hjulpet kvinder i hundrede vis af år med at blive gravide: akupunktur og healing. Med akupunktur kan vi påvirke kroppen indefra og opløse eller mildne de ’’ubalancer’’, der gør det svært for dig at blive gravid. Det kan være endometriose, pco/pcos eller måske har lægerne ingen forklaring på, hvorfor det ikke er lykkedes dig at blive gravid på egen hånd? Her kan jeg ofte komme med en kinesisk forklaring på, hvad der spænder ben for at blive gravid og hjælpe dig med at styrke din fertilitet, så du øger chancerne for at blive gravid, i din egen cyklus eller ved hjælp af IUI/IVF/ICSI behandling.

Healingen giver dig ro, dæmper stress og hjælper med til at forløse noget af smerten ved at kæmpe for at blive gravid. Desuden healer vi også på sorgen fra de aborter du måtte have med i bagagen, så du følelsesmæssigt åbner dig mere op for at blive gravid igen.

Studier viser at akupunktur kan:

 • øge chancen for at blive gravid ved at forbedre blodcirkulationen i livmoderen og herved forbedre chancerne for at et befrugtet æg sætter sig fast, næres og udvikles som det skal

 • reducere risikoen for at abortere

 • stimulere folikel modningen

 • reducere stress og tankemylder, som er uundgåeligt i en fertilitetsproces

 • dæmpe gener fra hormonbehandling som fx hovedpine, kvalme, svimmelhed, store humørsvingninger, brystspændinger mv.

Fies historie

Jeg blev gravid allerede i 2. cyklus - efter en spontan abort

''Jeg kan på det kraftigste anbefale Majahelenna i forsøget på at blive gravid. Majahelenna har givet den bedste behandling, man kunne tænke sig og man føler sig ikke blot som endnu en klient. Hun kan sætte sig godt ind i ens situation, da hun selv har været i samme sted.

Alle de gange jeg har kørt hjem efter en behandling, har været med fornyet energi og glæde. Hun hjalp min krop med at komme tilbage efter en spontan abort og jeg blev gravid allerede i 2. cyklus efter dette. Jeg kunne mærke forskel i krop og sjæl efter behandlingsforløbet hos hende -og min krop var stærkere end før til at være den meget ønskede graviditet det førte til. ''

Fie, mor til en lille dreng

Giv din krop de allerbedste forudsætninger for at blive gravid

Selvom du har nederlag og skuffelser med i bagagen, må du ikke give op endnu, smukke. Jeg er her for at hjælpe dig på vej med at få det til at lykkes. Derfor har jeg sammensat et Sommer Kickstart Forløb, som styrker din krop, booster din fertilitet og dermed forbedrer dine chancer for​ at blive gravid. Du vil altså kunne bruge sommeren på at give din krop de allerbedste forudsætninger for at få mere overskud til at blive gravid, holde på det lille liv og få en nydelsesfuld graviditet.

Kickstart Forløb

Forløbet er til dig, der: 

 • er træt af tårerne, håbløsheden og tvivlen på om det mon nogensinde vil lykkes dig at blive gravid.

 • langt ind i hjertet ved at du er en mor og er klar til at gå all in på at give din krop de allerbedste forudsætninger for at blive gravid og gennemføre en sund graviditet. 

 • har udfordringer som endometriose, pco/pcos, lav AMH (ægreserve), har mistet en æggeleder eller får donoræg og vil støtte din krop i at blive gravid ved IUI eller IVF/ICSI behandling.

 • aborterer når du bliver gravid og vil støttes i at blive gravid igen og gennemføre graviditeten.

 • uforklarligt har svært ved at blive gravid, selvom du har en regelmæssig cyklus med ægløsning.

 • bruger din naturlige cyklus til at blive gravid og ønsker et solidt skub i den rigtige retning for at få det til at lykkes.

Det får du på Kickstart Forløbet:

 • 4 akupunkturbehandlinger, der passer lige præcis til dig, din krop og de udfordringer du har med at blive gravid. Ikke to behandlinger er ens og jeg mærker altid intuitivt ind i hvad DU har brug for, for at hjælpe din krop med at åbne op for at blive gravid. Akupunkturen er den ultimative genvej til at få din krop i tilpas meget balance til at den får overskud til at blive gravid. Samtidig reducerer akupunktur stress og giver dig en dejlig tiltrængt følelse af velvære, på trods af dit endnu uopfyldte graviditetsønske.
   

 • healing under behandlingen, som hjælper dig med at slappe af, reducere stress og alle de mange tanker, som fylder på en fertilitetsrejse. Har du tidligere aborteret, hjælper healingen med til at give slip på graviditeten som ikke skulle være og lindre den sorg du måtte føle over dit tab.
   

 • Hver session indledes med en samtale, hvor du kan få luft for hvad end der måtte fylde hos dig. Det er nemlig så utrolig vigtigt at få sat ord på de svære tanker og følelser omkring fertilitet, så de ikke hober sig op i dit system og forstyrrer din krop i at bruge energi på fertiliteten. Samtidig mærker jeg intuitivt hvilken behandling du skal have, for at komme et skridt videre mod at blive gravid.
   

 • Jeg deler min viden omkring kost, kosttilskud, vitaminer, mineraler, mindset osv. hvis jeg vurderer at det er relevant for dig og vil gøre en forskel for din fertilitet. Alt tager udgangspunkt i dig og din situation så det kan tilpasses og implementeres i din hverdag.
   

 • Jeg bliver din støtte og go-to-person, så du aldrig skal føle dig alene i processen, men altid har en allieret der også ønsker denne graviditet ligeså brændende som du.
   

 • adgang til den hermetisk lukkede Facebook gruppe ’’Fertilitets Triben’’, som er et lille lukket forum for kvinder på fertilitetsrejse, hvor du trygt kan dele dine tanker, følelser og proces med andre kvinder, der ligesom du, også længes efter at blive gravid. 

lupin.jpg

Hvem er jeg? Og hvorfor er jeg overbevist om at jeg kan hjælpe dig?

Mit navn er Majahelenna, jeg har en 2½ årig akupunktør uddannelse og supplerer løbende med nye kurser om fertilitetsbehandling.

Jeg har specialiseret mig i at behandle kvinder, der døjer med hormonelle udfordringer og kæmper med fertilitetsproblematikker.

 

Selv havde jeg svært ved at blive gravid og måtte igennem en missed abortion, før det endelig lykkedes mig at blive gravid med min søn. I dag er jeg mor til to banditter, men jeg ved hvor frustrerende og følelsesmæssigt drænende en fertilitetsrejse kan være. Derfor er det min passion at hjælpe kvinder med at forkorte processen og få opfyldt drømmen om at blive mor.

Din investering i at styrke din fertilitet og forbedre chancerne for at blive gravid med dit ønskebarn:

Prisen for Kickstart Forløbet er 2.999,-

  

Er du medlem af Sygeforsikringen ''danmark''?

Sygeforsikringen ''danmark'' yder tilskud til akupunkturbehandling: 115 kr. i tilskud ved første behandling og 75 kr. pr. efterfølgende behandling - i alt op til 715 kr. kr. pr. 12 måneder.

Prøv en behandling til kun 499,-

Du har sikkert allerede prøvet et hav af forskellige ting for at blive gravid, så hos mig kan du slet ikke booke et forløb, før du har prøvet en Kickstart Behandling. Jeg synes nemlig at du skal have lov til at prøve en behandling og mærke hvor lækkert du har det i krop og sind bagefter. Desuden er det virkelig vigtigt, at du og jeg er et match og at du har tillid til at jeg kan hjælpe dig, på din rejse til at blive mor. 

Med en Kickstart Behandling, som er den første session i Kickstart-Forløbet, får du et fertilitetsfremmende boost med akupunktur og healing, der tilpasses præcist til dig, din cyklus og hvilket fertilitetsforsøg du evt. befinder dig i.

 

Hvis du efter sessionen ikke føler dig kaldet til at gå videre med et forløb, har du ikke bundet dig til yderligere, men kan gå herfra med en behandling der har givet dig et skub i den rigtige retning.

En Kickstart Behandling koster kun 499,- (værdi 699,-)

Malenes historie

Positiv graviditetstest efter 5 års forsøg

''Efter at være blevet mor til en dejlig dreng, kom der et naturligt tidspunkt hvor jeg ønskede mig et barn mere. Første graviditet var kommet overraskende hurtigt, men anden gang skete der intet. Jeg spiste sundt, tog kosttilskud, dyrkede motion og prøvede generelt mange forskellige ting som andre havde haft glæde af. Jeg har gået fast til healing og zoneterapi for at blive gravid, men også det var uden held.

 

Efter 5 års forsøg og skuffelser stod jeg over for fertilitetsbehandling som sidste udvej. Lægerne kunne heller ikke finde en grund til det ikke lykkedes mig at blive gravid, så vi var klar på først at forsøge med inseminering, og måske ende ud i IVF behandling, hvis insemination ikke lykkedes.

 

Jeg har virkelig prøvet mange ting i forsøget på at blive gravid, men på grund af tanken om nålene har jeg aldrig prøvet akupunktur. Jeg tænkte at der da måtte findes noget ligeså godt, hvor jeg ikke skulle stikkes.

Efter et kort akupunkturforløb stod jeg med en positiv graviditetstest. Vi var så overraskede! WOW – den er POSITIV. Var det virkeligt? Nålene er jo ingenting, når man står med en positiv test i hånden. Jeg havde prøvet ALT indenfor det alternative, og jeg er ikke i tvivl om at det har gjort mig og min krop godt, men min ”svaghed” lå helt sikkert i mit gamle kejsersnit ar, som Majahelenna hurtigt spottede.

Jeg vil anbefale ALLE, der har et ønske om en mere velafbalanceret krop eller hvis du ligesom mig havde et kæmpe ønske om at blive gravid, om at besøge Majahelenna. Hun er så utrolig empatisk, dygtig og samtidig realistisk om hvad man kan forvente, og de der nåle – ja, de kan godt gøre lidt ondt, men det er hvert et lille prik værd. Man er jo klar på at føde et barn i sidste ende!

Nu er jeg i uge 39 og vi glæder os til at få vores datter i armene indenfor den nærmeste fremtid, og jeg har frivilligt bestilt tid til fødselsmodnende akupunktur 1 gang om ugen.'' 

Malene, mor til Alva

Jeg kan ikke love dig en baby, men jeg kan garantere dig at jeg vil gøre ALT hvad jeg kan, for at gøre dig så ''graviditets klar'' som overhovedet muligt.

Har du spørgsmål til lige præcis din situation, til behandling eller andet, er du altid velkommen til at ringe til mig på 93 94 88 98 eller sende mig en mail via love@majahelenna.dk.

Jeg vil elske at hjælpe dig med at blive mor.

Majahelenna